Kaapolla oli viime viikolla 8kk neuvola. Pituutta oli 72,3cm ja painoa 9,7kg. Olin ihan varma, että ois jo kymppikilo mennyt rikki, mutta ei ihan vielä :). Kaapo sai paljon kehuja reippaudestaan ja täti totesi pojan kehittyvän täysin normaalisti. Posken kuopasta ja karsastuksesta kehotti kysymään lääkäriltä. Eilen sitten käytiin lääkärillä, mutta eipä se osannut mitään sen kummempaa sanoa kummastakaan asiasta. 1v lääkärissä sitten kuulemma tutkitaan nämä.

Sunnuntaina oltiin jälleen vauvauinnissa ja koettiin onnistumisen hetkiä kun sukellus onnistui tällä kertaa tosi hyvin. Oltiin miehen kanssa oltu liian hätäisiä sukellutettaessa niin Kaapo siksi oli ollut aina sukelluksen jälkeen itkuinen ja hämmentynyt. Kun nyt otettiin rauhallisemmin niin kaveri ei ollut moksiskaan. Ehti siis sulkea silmät ja nenän :) Oli kyllä niin mukavaa ja Kaapokin oli tosi hyvän tuulinen. Pöntöt vanhemmat tajusi, että miten se homma oikeesti tehdään :P

Viime viikolla kävin Kaapon kanssa kahdestaan päiväreissulla Helsingissä. Tavattiin muita helmikuisia vauvoja (Kaapokin niihin kuului kun laskettu aika oli helmikuussa) ja oltiin yötä mummolassa. Mummolan portaat oli jännät. Viimeksi Kaapo ei vielä osannut liikkua niin nyt oli paljon tutkittavaa. Mm. kukkaruukut saivat kyytiä. Sai olla silmät selässä kun totta kai portaiden meneminen alaspäinkin kiinnosti vaikka taitoa tähän ei vielä ollut. Ylöspäin Kaapo kiipeili varsin suvereenisti vaikka ei ole koskaan aiemmin mennyt portaita :).

Loppuviikosta lähdetään käymään pariksi päiväksi Saariselälle mummon, vaarin ja enon kanssa. Toivottavasti tulisi lumiset kelit niin päästäisiin nauttimaan talvesta!

 

Jenska ja Kaapo 8kk 6pv