Tänään siis aloitettiin d-tipat. Jännityksellä odotan miten pikkumiehen keho reagoi. Toivottavasti ei ihan hirveitä oireita tulis. Kynsiäkin leikkasin tänään. Keijo otti tapahtuman melko rauhallisesti. Tosin olin just syöttänyt sen :P.

Keijo vetäisi kunnon raivarit tänään aamupäivällä kun ei heti huomioitu hänen merkkiääntään. Mitään suurempaa hätää ei ollut, kunhan vähän piti pitää ääntä itsestään :>. Teki saman tuossa äsken kun itse kävin vessassa ja keijo pötkötteli säkkituolissaan. Huusi pää punaisena ihan raivoissaan ja sitten kun otin syliin niin katseli erittäin syyttävällä silmällä että hänet näin hylättiin :>. Nyt se sitten nukkuu tuossa sylissä eli läheisyyttä taisi kaivata :). Mutta selkeästi tuollaista asennetta alkaa näkyä, joka on kyllä ihan hyvä. Ite en oo kuitenkaan sellanen että ihan samantien yhesä vauvan rääkäisystä juoksisin paikalle vaan esim. vessassa kyllä käyn ihan rauhassa vaikka vauva huutaisi. Varsinkin kun tietää että ei ole hengen hätä kun juuri on vaihdettu kuiviin ja syötetty. Mutta en kuitenkaan tahallaan huudata vaan menen sitten luokse kun olen vaikka sen vessakäynnin hoitanut.

Keijon tukka on vaalentunut tosi paljon ja silmät on vaaleamman siniset kuin syntyessä oli. Ulkonäkö on muutenkin muuttunut tosi paljon. Keijo näyttää jo ihan isolta pojalta :). Parina päivänä on hymyillyt ja nauranut kun kutittelee leuasta tai tekee jotain höpsöä. Niin herttaisen näköinen pikku mies kun koko naama loistaa <3.

Keijo on alkanut syödä ihan hurjia määriä. Joka syöttökerralla syö molemmista tisseistä ja tuttelia vielä päälle. Se on kyllä ihan hyvä niin ei tarvi sitten ihan tunnin välein olla tankkaamassa.

Ollaan ulkoiltu nyt melko paljon ja keijo on parit unet nukkunut partsillakin. Eilen nukkui lähemmäs kolme tuntia partsilla vaikka bobcat teki töitä tuossa pihalla. Ilmeisesti pieni meteli on sitten jees :P. Tosi hyvin se nukkuu vaunuissa oli ne sitten liikkeessä tai ei. Parhaiten kyllä silloin kun liikutaan.

Tänään saatiin vihdoin postia lastenvalvojilta. Ensi viikolla käydään tunnustamassa isyys ja sitten voi alkaa suunnitella ristiäisiä \o/. Ne ajoittuvat pääsiäisen/vapun tienoille. Mukavaa, että asiat etenee :).

 

Sellaista meille :).

 

Adalmis ja Keijo 2 vko