Tajusin just, että täytyy alkaa suunnitella Kaapon synttäreitä jo. Ihan järkyttävää, että pienimies täyttää kohta vuoden o__O. Aika on menny ihan järkyttävän nopeesti.

Torstaina käytiin jälleen neuvolassa ja sielläpä oli kaikki hyvin. Kaapo sai taas kehuja hymyilevästä olemuksestaan :) Ainahan se on hyväntuulinen. Känisee vain silloin kun on oikeesti hätä. Mittaa pikkumiehellä oli 74cm ja painoa 10,5kg. Pituutta oli tullu pari cm lisää ja painoa melkein kilo. Kyllä sen on tuntenutkin, että painaa enemmän ja näyttäähän tuo jo tosi pitkältä pojalta. Kasvu on tasaista ja kaikki muukin oli reilassa. Kehittyy täysin normaalisti. Kovasti terkkari veikkasi, että ihan pian poika lähtee kävelemään kunnolla. Ja siltähän tuo näyttää että ihan kohta kävellään. Muutamia askelia menee edelleen kahden kalusteen tai ihmisen välillä. Eikä haittaa vaikka vähän väliä käydään lattian kautta. Sinnikäs pieni ihminen :)

Kaapon arki uudistuu ensi viikolla kun minä palaan töihin ja mies jää viettämään isäkuukautta pojan kanssa. Vähän kyllä jännittää itseä, että miten sitä tälleen vuoden tauon jälkeen jaksaa käydä töissä varsinkin tän vatsan kanssa, mutta toisaalta tosi mukava päästä uusiin kuvioihin hetkeksi kunnes taas loppuvuosi ollaan kotona melko pitkälti. Siitä ei oo huolta etteikö pojat täällä pärjäisi :) Varmasti luovat omat rutiininsa ja viettävät laadukasta isä-poika-aikaa :).

Jenska ja Kaapo maanantaina 10kk