Kaapon leikkaus meni hienosti! Tyyppi otti asian niin lungisti että nukahti kesken kaiken :>. Mua meinas vähän itkettää kun laitettiin puudutuspiikkiä ja Kaapo vähän itkeskeli, mutta suurilta tunteenpurkauksilta vältyttiin :P. Tänään käytiin terkkarilla otattamassa tikit pois ja sekin meni hienosti. Kaapoa vähän otti päähän se, että pidettiin paikoillaan ja kun ei saanut höpötellä terkkaritädille. Täti kun sattui olemaan Kaapon edellinen neuvolatäti :). Korva näyttää ihan siistiltä eikä se oo Kaapoa häirinny mitenkään. Ei ollu edes kipeä silloin leikkauksen jälkeen. Eikä oo myöskään rääppiny sitä, että ois menny mitään pöpöjä. Onneks se leikattiin nyt kun on mätäkuu jo ohi niin ei tarvi ihan friikkinä olla että tulehtuuko vai ei.

Kaapo melkeen jo konttaa. Yhä useammin se nostaa ittensä konttausasentoon ja heiluttaa kehoaan eteen ja taakse. Ei oo kuitenkaan ihan vielä keksiny että miten lähtis liikkeelle :).

Tällä viikolla Kaapo pääsee viikonlopuksi Mummon ja Papan hoiviin kun me vietetään parisuhdeaikaa :). Ja ens viikolla lähdetään koko perhe kohti Helsinkiä taasen kun miehellä alkaa loma maanantaina. Toivottavasti saatais meiän matkarattaat postissa ennen reissua niin niistä ois jotain hyötyä :P.

 

Jenska ja Kaapo 5kk 6pv