Vauvauinnissa käytiin sunnuntaina. Kaapo oli ihmeissään ihmispaljoudesta ja tuntui kattelevan vaan muita vauvoja ja aikuisia kuin että olisi keskittynyt itse uintiin. Tämä eka kerta oli vain 10 minuuttia (normikerrat 20 min) ja siellä käytiin vain läpi perusasennot. Pystyasento, vatsa-asentoa ja selkäasento. Vesi oli tosi lämmintä ja itestä tuntu että hiki lentää, mutta onhan se vauvojen kannalta tietty tosi hyvä, että vesi on lämmintä niin ei ala palella.

Kaapon viikonloppu hoidossa meni tosi hienosti. Hoitopaikassa oli koira joka on tietty maailman hienoin juttu. Koira taisi olla jo aika väsynyt Kaapon yrityksiin nykiä siltä karvoja irti. Siirtyi aina pois tieltä jos Kaapo asetettiin viereen.

Huomenna lähetään sitten ajelemaan kohti Helsinkiä. Ajellaan rauhallisessa tahdissa pitäen paljon taukoja. Kaapo vielä matkustaa turvakaukalossa, mutta Helsingistä saadaan mukaamme turvaistuin, johon Kaapo siirtynee tässä kunhan oppii istumaan.

Viikonlopun aikana Kaapo oli edistynyt vähän liikkumisessa ja oppinut viemään itsensä vähän kuin istumaan laittamalla toisen jalan pyllyn alle. Konttaus oli edistynyt niin että jalat jo liikkuu, mutta kädet eivät vielä. Pikkuhiljaa siis :).

Saatiin ne matkarattaatkin jo perjantaina, jee. Ne on todella kätevät. Niihin saa halutessaan turvakaukalonkin kyytiin ja eilen todettiin, että Kaapo pystyi myös nukkumaan niissä tosi hyvin. Ihan nappiostos siis. Ja Kaapo tietty tykkää kun saa katella maisemia ihan eri vinkkelistä kuin mitä vaunuissa. Viime viikolla sai myös istua ekaa kertaa kaupan ostoskärryjen istuinosassa ja sehän oli jännää. Äijä käänteli päätään puolelta toiselle kuin pöllö, että olisi varmasti nähnyt ihan kaiken. Ja eilen kun mentiin bussilla niin sielläkin oli niin paljon nähtävää ettei tosikaan. Se on jännä tuo pienen miehen maailma :).

Reissun jälkeen onkin sitten Kaapon puolivuotis neuvola ja lääkäri käynti joka unohtui 4kk käynnillä.

 

Jenska ja Kaapo 5kk 2vko