Päästiin käymään Helsingissä ja oli kyllä mukava pieni reissu. Mentiin lentokoneella ja sekin sujui tosi hyvin. Menomatkan Kaapo nukkui ja tulomatkan katteli ikkunasta ja hupsutteli. Selkeesti reipas matkalainen :) Vähän pientä flunssaa on pikkukaverilla ollut, mutta sekään ei lentämistä haitannut.

Kaapo on taas oppinut vaikka kuinka paljon uusia taitoja. Se konttaa luokse ja pyytää syliin ojentamalla kädet. Toistelee myös tosi paljon tavuja. Äiti ja hätä toistuvat tosi usein. Kotiin kun palattiin eilen niin huomattiin että kaveri konttailee pitkin kämppää. Sitäkään ei vielä viime viikolla tehnyt. Käy siis tutkimassa ja tekemässä pahojaan heti kun silmä välttää :P. Kovasti Kaapo yrittää nousta pystyyn ihan mitä tahansa vasten. Mietittiinkin, että pitäisi varmaan hankkia taaperokärry jo ennen joulua.

Pituutta on tullu hurjasti lisää tai ainakin tuntuu siltä. Tässä kuussa ei oo neuvolaa niin vasta sitten kuukauden päästä saadaan tietää todelliset mitat. Vaatteet jää pieneksi niin siitä huomaa, että pituutta tulee. Tällä hetkellä käytössä on 80cm ja 86 cm vaatteet. Järjetön äijä meillä :).

 

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis riittää eikä varmasti loppua näy :>.

 

Jenska ja Kaapo 6kk 3vko 5pv