Pienellä miehellä oli ihan eka kunnon flunssa. Alkuviikko meni valvoessa kun toinen oli tosi kuumeinen ja tukkoinen. Nyt alkaa jo vähän helpottaa eikä oikeestaan muuta kuin yski enää. Oli kyllä niin surkeeta katsoa vierestä kun ei oikein mitään voi tehdä. Paljon sylittelyä ja hellyyttä vain :). Mahtavaa kyllä, että melkeen vuosi ehdittiin olla täysin terveinä. Se siis siitä, että korvikelapset sairastaisi enemmän kuin tissilapset :>. Kaapo on kyllä ollu ihmeen reipas siltikin vaikka oli kipeenä. Tohotti menemään ihan koko ajan. Pienet on niin reippaita sairastajia :).

Pian alkaa olla vuosi siitä kun Kaapo syntyi. Ihan hullua o__O Vuosi on mennyt todella hurjaa vauhtia ja siihen on mahtunut miljoona aivan mahtavaa juttua. Oman lapsen kehityksen seuraaminen on jotain niin hienoa ettei sitä pysty edes kuvailemaan.

Eilen Kaapo oppi kiipeämään. Kiipesi meidän sängylle ja olohuoneen rahille. Ja tietenkään ei minkäänlaista tajua siitä, että miten korkealla ne paikat on joten rahilta tultiin jo kerran alaskin melkeen pää edellä :P. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita siis luvassa lisää tulevaisuudessa.

Ensi viikolla sitten juhlitaan Kaapon synttäreitä ja käydää 1v neuvolassa. Siellä tulee ilmeisesti myös rokotteita. Toivotaan, ettei tulis mitään hurjia oireita piikeistä.

Jenny ja Kaapo 5 päivää vajaa 1 vuosi