Joulu oli ja meni ihanan rauhallisissa ja stressittömissä merkeissä. Miehen vanhemmat olivat paikkakunnalla ja Kaapo on sitten saanut viettää laatuaikaa isovanhempien kanssa. On tykännyt tosi hurjasti ja varmasti myös mummi ja pappa ovat tykänneet :) Mukavaa vaihtelua myös itselle kun on saanut levättyä raskaan syksyn jälkeen. Pimeys on välillä tosi lamauttavaa.

Kaapo puski hampaita vielä pari kappaletta ennen joulua. Niitä on siis nyt yhteensä 6 :) Tuntuu, että toisetkin sivuhampaat ylhäälle ja alhaalle on tulossa lähiaikoina. Ainakin Kaapo hieroo ikeniä aivan hurjasti. Mutta tulihan noita jo 4 kappaletta alle kuukauteen, ihan hyvin sekin :).

Kaapo on muutamassa päivässä oppinut kävelemään tosi hyvin muutamia askeleita ilman tukea. Selkeästi harjottelee tosi ahkerasti. Kohta varmaan porhaltaa täyttä häkää eteenpäin :P Ei kyllä olis vielä ihan hirveä tarve mun mielestä, mutta Kaapon mielestä täytyy päästä nopeasti eteenpäin.

Viime viikolla Kaapon suusta pääsi selkeä "äiti" ja yksi päivä toisti myös mun perässä "kiitti". Ei tietenkään sitten mitään sanaa ole sanonut uudestaan :P

Ensi viikolla onkin sitten 10kk neuvola. Näkee jälleen miten paljon pienimies on kasvanut :)

 

Jenska ja Kaapo 9kk 2vko ja muutama päivä