Tänään oli sitten 2 kuukauden neuvola. Kaapo painoi 5,8 kiloa ja oli 60,5 cm pitkä. Molemmat mitat olivat hyvät, mutta ilmeisesti pituutta kasvaa ensin ja sitten tulee massaa :). Kaapo sai jälleen kehuja reippaudestaan ja rauhallisuudestaan. Höpöttelikin kovasti kun opiskelijapoika yritti kuunnella sydänääniä. Toisella oli kovasti asiaa :>. Kaikki oli hyvin, mitään huomauttamista ei lääkärillä ollut. Rokotteita ei saatu vielä tänään koska mennään ensi viikolla rokotetutkimukseen, jossa annetaan sitten kaikki tarvittavat kerralla. Saapa nähdä millasta huutoa saadaan aikaiseksi. Mua varmasti ainakin itkettää :P. Onneksi mies pääsee mukaan ettei tartte yksin lähteä. Sydäntäsärkevää kun Kaapo on pari kertaa huutanut sellasta pelästysitkua, snif. Saati sitten kun tietää, että se itkee kipua. Se pelästyy aina iskän aivastusta kun se tulee niin yllättäen ja kovana äänenä :>. Raasu.

Samalla hoidettiin myös mun jälkitarkastus, jossa siinäkin oli kaikki ok. En kyllä olettanutkaan että olisi jotain ollut vialla. Puhuttiin synnytyksestä ja lääkäri kyseli että jäikö jokin kaivertamaan. Itse synnytyksestä ei jääny mitään traumoja tai pahoja mieliä, mutta sairaalassaoloaika oli melko rankkaa henkisesti. Sen takia en ehkä ihan heti haluaisi raskaaksi. Ja olihan ne ihan viimeset viikot vähän tympeitä ettei ehkä ihan heti uudestaan. Mä ja mun sisarukset ollaan synnytty kolmen vuoden välein ja se on ihan jees. Sellanen kaks tai kolme vuotta ikäeroa ois tosi hyvä. Mutta eihän sitäkään silleen voi ajatella, että se seuraava sitten vaan tulis kun antoihan Kaapokin itseään odotella jonkin aikaa. Sitten kun aletaan seuraavaa yrittää niin tulee sitten kuin tulee :). Mutta ei siis ihan vielä. Ainakin kesä elellään nauttien ihanasta pienokaisesta, joka ei enää pian oo enää niin pieni.

Tänään maistatin Kaapolla velliä 40/60 velli-maitosekoituksella. Nyt sitten hulluna tiiraan lasta, että miten se reagoi. Ainakaan vielä ei ole mitään kummempaa oiretta ollut. Perus iloinen ja energinen pikkunen :). Hupsuttelee leikkikaaren alla ja keskustelee sammakon kanssa. Kiinteitä aloitellaan varmaankin sitten kesäkuun lopulla kun palaillaan kesälomareissusta. Miehellä alkaa kesäkuun alussa kesäloma ja lähdetään sitten autoilemaan kohti etelä-Suomea. Jännää lähteä Kaapon kanssa liikenteeseen, mutta sen ehdoilla matkaillaan ilman tiukkoja aikatauluja. Ihan niinkuin tässä perusarjessakin. Mitään hirveen tiukkoja aikatauluja ei voi noudattaa kun vauva ei oikein kuitenkaan toimi minkään aikataulun mukaisesti :). Nyt on sinänsä kuitenkin helpompi matkustella kun Kaapo nukkuu pitkiä aikoja ja tosi helposti eikä tartte hereillä ollessaan mitään hurjia viihdytyksiä. Vuoden päästä onkin sitten varmaan vähän vaativampi meno :>

 

Sateisin (mutta mahtavan raikkain) terveisin,

 

Adalmis ja Kaapo 2kk 2pv