Kaapo oppi alkuviikosta ottamaan kiinni varpaistaan ja siitähän on riittänyt hurjasti iloa joka päivälle. Mitään muuta ei enää tehdäkään kuin pidellään kiinni varpaista. Onhan se tietty hirveen ihmeellistä tajuta, että ne onkin omassa kehossa kiinni :).

Kaapo on tällä viikolla oppinu myös nostamaan yläkroppansa ylös käsien varaan tosi tanakasti. Saapa nähdä lähteekö sit konttaamaan samointein ja jättää ryömimiset välistä. Alakroppaahan se on jo pidemmän aikaa nostanut ylös. Nyt sitten yrittää tehdä molempia yhtäaikaa ja ai että miten ketuttaa kun ei keho toimikaan niin kuin pitäisi :P. Mutta harjottelemallahan senkin oppii. Pienen ihmisen raivo on vaan jotain niin huvittavan suurta kun pitäis päästä liikkeelle mut keho ei vaan liiku :>.

Eilen kävin hellettä uhmaten kävellen uimahallilla Kaapon kanssa kun iskä oli töissä. Oli muuten aika lämmin työnnellä vaunuja vaikka meiänkin vaunut on (varsinkin nyt ilman koppaa) melko kevyet. En jotenkin tajunnu että ulkona on niin kuuma enkä tietty ottanu vesipulloakaan mukaan. Tuntu niin kuin ois aavikolla vetäny kivirekeä perässä, huh hei. Mutta Kaapolla oli tosi hauskaa taas hallilla ja itekin kyllä nautin siitä viileästä vedestä. Asiakkaitakaan ei hirveesti ollu kun kaikki oli varmasti joko tuulettimien kanssa kotona tai sit veden äärellä ulkona. Muutama mummo siellä kyllä oli ja niihin liittyy tuo otsikkokin. Yksi mummo silitteli Kaapon varpaita ja hymisteli että ne on kuin hillan marjat. Ja toinen oli sitä mieltä Kaapo on söpöydessään ja ihanuudessaan ihan kuin kermakaramelli. Itellä meinas pokka pettää, mutta parempi kyl tollaset kommentit kuin että lähtisivät neuvomaan.

Eilen olin siis ekaa kertaa vaunuilla niin että koppa oli poissa. Kaapo tykkäs hulluna olla puoli-istuvassa asennossa ja kattella maisemia. Ja kun tultiin hallilta takaisin niin kaveri nukahti ihan onnellisena kun laitoin penkin makuuasentoon. Koppa alkoi olla melkosen pieni niin vois hyvin siirtyä kokonaan tohon pelkkään ratasosaan. Oon miettiny tässä myös matkarattaita. Meillä on sellaset ihan perusperusmallit joissa ei oo kuomua eikä siirreltävää selkänojaa. Toi alkaa olla sen verran iso, että sellaset rattaat joissa ois kuomu ja siirreltävä selkänoja vois olla kätevämmät kuin noi vaunut. Ja veis tuhat kertaa vähemmän tilaa. Kuitenkin noita reissuja tehdään vielä tänäkin kesänä niin ne ois kyllä kätevät. Ja kun se koppa en sen verran pieni että se ei siinä enää voi reissun yöuniakaan nukkua niin ei senkään takia tarttis ottaa noita vaunuja sitten mukaan.

 

Tällästä tänään :)

 

Jenska ja Kaapo 4kk 2vko (eilen)