Kuukausi on vierähtänyt jo edellisestä kirjoituksesta. Töissä käydessä viikot vain vierii eteenpäin hurjaa vauhtia :)

Kaapo on oppinut hurjasti uusia taitoja kuukauden aikana. Osaa nyt mm. vilkuttaa ja laittaa itse lusikalla ruokaa suuhun. Iskän kanssa Kaapo on käynyt vauvasirkuksessa tekemässä kaikenlaisia temppuja. Kaapo on tykännyt siitä tosi paljon. Myös muskari, perhekerho ja vauvauinti palasivat kuvioihin tammikuun aikana. Uinnissa Kaapo on vähän ujostellut varmaan siksi kun oli niin pitkä tauko. Perhekerhossa ja muskarissa on tykännyt käydä niin kuin ennenkin. Muita lapsia ei nyt olla hirveästi tavattu kun minä olen ollut töissä. Ehkä sitten taas maaliskuussa kun äitiysloma alkaa, jos vauva ei sitten synny ennen aikojaan :)

Kaapo kävelee nykyään kaikkialle. Ei oikeastaan konttaile enää ollenkaan jos ei sitten tarvitse päästä jostain matalasta kohdasta ryömimään läpi. Kävelee tosi pitkiä matkoja eikä tömähtele pyllylleen kuin ihan vaan välillä. On se kyllä hassua miten paljon pieni ihminen vuodessa kehittyy. Vuosi sitten se möyri vielä vatsassa ja nyt se jo kävelee ja höpöttelee o__O.

Kaapolla oli maanantaina elämänsä ensimmäistä kertaa kuumetta. Mitään muita oireita ei kyllä ollut, joten johtuisiko ehkä hampaista. Parisen viikkoa on kyllä ollut yläkulmahampaan kohdalta ien turvoksissa eli sitä saattaa oirehtia. Oli kyllä niin surkean oloinen kaveri :/ Nyt ei onneksi enää ole ollut lämpöä vaan pienimies on ollut oma energinen itsensä.

Tässä kuussahan ei ole neuvolaa ollenkaan vaan se on vasta sitten 1-vuotis neuvola kuukauden päästä. Silloin saadaan ainakin rokotuksia. Kaapo on kyllä tuntunut viime aikoina taas painavammalta ja pituuttakin kasvaa hurjaa vauhtia. Jalat on myös kasvaneet niin paljon, että saapa nähdä minkä kokoinen jalka on kesällä. En uskaltanut kirppikseltäkään sandaaleja ostaa kesäksi kun ei yhtään tiedä miten paljon jalka voi kasvaa tässä muutamassa kuukaudessa. Tällä hetkellä jalka taitaa olla noin kokoa 21.

Tammikuun lopulla käytiin jälleen Helsingissä tapaamassa muita helmikuisia lapsia. Oli mukava nähdä miten saman ikäiset lapset olivat niin erilaisia :). Kaapokin tykkäsi kovasti nähdä muita lapsia ja lentokoneessa oli tietysti taas tosi jännää!

 

Tälläisiä kuulumisia tällä kertaa :). Synttäreitä pitäisi kovasti suunnitella. Saadaa isovanhemmatkin tänne juhlimaan pienen miehen ensimmäistä vuotta.

 

Jenska ja Kaapo (huomenna 11kk)