Päästiin käymään Saariselällä kaikista kommelluksista huolimatta. Siellä ulkoiltiin ja käytiin kylpylässä uiskentelemassa. Oli ihanan talvista; yli 15 astetta pakkasta ja vähän luntakin. Melko masentavaa oli palata tänne pimeyden ja vesisateen keskelle Ouluun. Kaapo ihmetteli lunta ja kaikkea vaatemäärää mitä päälle tungettiin :) Automatkat meni tosi hyvin. Kaapo nukkui suurimman osan ajasta ja pysähdyksillä riitti sitten ihmeteltävää. Paluumatkalla poikettiin Ikeassa ja Barnenshusissa ostamassa uudelle tulokkaalle muutama juttu.

Kaaposta tosiaan tulee isoveli pienelle pojalle huhtikuun alussa :) Kaapo itse ei tästä tietenkään mitään tajua varmasti vielä sittenkään kun vauva syntyy. Luultavasti meneekin sitten melko helposti kaikki kun Kaapokin on vielä noin pieni. Pojille tulee ikäeroa vuosi ja kuukausi jos "Kerttu" syntyy ajallaan :).

Kaapo on viikonlopusta lähtien ollut vähän tukkoinen, mutta mitään muita flunssan merkkejä ei ole. Saattaa tietysti olla, että hampaita olisi tulossa. Edellisistä onkin jo pari kuukautta aikaa.

"Kertun" odotuksesta voi muuten lukea täältä: http://kertunodotusta.vuodatus.net/ Sitten kun "Kerttu" syntyy niin varmaan teen yhteisen blogin veljeksille :) Luultavasti siinä vaiheessa kun Kaapo täyttää vuoden niin on helppo siirtyä sitten yhteiseen blogiin.

Jenska ja Kaapo 8kk 2vko