Eilen käytiin keijon kanssa ekaa kertaa neuvolassa. Strategiset mitat olivat 4750 g (3890 g), 56,7 cm (52 cm) ja pipo 38,8 cm (36,5 cm). Terkkari kirjoitti neuvolakorttiin näin: "Terhakka, tyytyväinen vauva. Iho, suu siistit. Paino nousee hyvin. Hyvä vuorovaikutus." Pituus oli käyrällä +1 eli keijo on vähän pidempi keskiarvoa. Paino sit taasen oli vähän keskiarvoa alempana, mutta kuitenkin terkkarin mielestä normaali :). Pulleat posket on :>. Keijo oli reipas koko käynnin ajan. Ei paljoa hermostunut vaikka venytettiin ja vanutettiin.

Mä kävin eilen piiiitkästä aikaa uimassa. Teki kyllä hyvää liikkua ja käydä kämpän ulkopuolella. Tosin uimahalli oli täynnä porukkaa ja altaat oli lyhennetty 25 metriin, mutta oli silti ihan jees :).

Sunnuntaina Keijo oli ekaa kertaa hoidossa kun me käytiin Haaparannalla Ikeassa. Keijo oli ollu reipas pienokainen niin kuin kyllä arveltiinkin. Eipä se meillekään koskaan suuremmin pidä känkkäränkkää turhanpäiten.

Ens viikolla mummo, vaari, eno ja täti tulee käymään tänne. Tulevat perjantaina ja ovat yön täällä. Siitä viikon päästä tulevat taas ja sitten onkin jo ristiäiset ^__^. Nekin alkaa pikkuhiljaa olla järjestyksessä. Kukkakaupassa pitäis tällä viikolla käydä kyselemässä josko tekisivät jonkinlaisen kukkakoristehomman tarjoilupöytään. Ja kutsut pitäis saada valmiiksi ja lähetettyä. Keijon vaatteet on valmiina, itselle pitäisi kehittää vielä vaaleat kengät ehkä jostain. Ne ei kuitenkaan oo ihan välttämättömät :>.

Tälläistä tänään.

 

Adalmis ja keijo 1kk 3pv