Oltiin viime viikonloppuna paikallisilla festareilla Kaapon kanssa. Kaveri otti aika lungisti niin kuin yleensäkin. Ei hätkähtänyt ihmispaljoutta eikä kuulosuojaimia. Tykkäsi vaan kun porukka höpsötteli sille. Syömiset ja nukkumiset toimi myös ihan ajallaan. Eniten mua ehkä itteäni jännitti se miten muut ihmiset käyttäytyy Kaapoa kohtaan, mutta ei kukaan tullu liian lähelle tai käyttäytyny muuten typerästi. Kyllähän kaveri huomiota sai, mutta kukaan ei tunkenu kiinni naamaan. Ehkä ihmisillä on sit joku vaistomainen käytöstapa kännissäkin että lasten lähelle ei mennä. Tai sit meillä kävi vaan tosi hyvä tuuri :).

Kaapo sai itsensä eilen ensimmäistä kertaa konttausasentoon. Hurjaa yrittämistä onkin ollu, mutta aiemmin ei oo vielä onnistunu. Teki sen sitten monta kertaa peräkkäin ja itekki mietti että mitäs hemmettiä tässä nyt tapahtu. Mä kyllä toivoisin ettei kuitenkaan kovin nopeesti lähtis konttailemaan kun tuollasta paikallaan pysyvää vauvaa on paljon helpompi pitää silmällä kuin liikkuvaa samanlaista.

Mä oon tässä parin viikon ajan tehny keikkatöitä kun mies on ollu vapaapäivillä. Oon tykänny kovasti että välillä pääsee muualle kotiympyröistä. Työ on vielä ihan toista mitä täällä kotona tehtävä "työ" niin täydentävät hyvin toisiaan. Sitten marraskuussa kun mies jää kotiin niin luulen että tuolta paikasta voisi irrota sitten pidempiaikaisempikin sijaisuus. Joka ois tietty tosi jees.

Kaapo täyttää ens viikolla jo 5kk. Hurjan nopeesti menee aika. Ens viikolla on myös seuraavat rokotukset, neuvola ja korvan nipukat leikataan. Jännittää se leikkaus tosi paljon, mutta eiköhän se hyvin mee :). Onneks Kaapo ei tajua tuon taivaallista mitä on tapahtumassa. Ens viikolla ilmottaudutaan myös vauvauintiin. Muskariin ilmoittauduin jo netin kautta. Se alkanee loppukuusta. Avoimen päiväkodin tapaamiset alkaa myöskin loppukuusta. Ihan kiva kun taas palataan normaaliin arkeen jos tätä kotona olemista sellaiseksi voi sanoa, mutta siis tälläset kaikki tapahtumat ja kokoontumiset palaa aikatauluun kun kesä loppuu. Muuten en kyllä kesänloppumisesta tykkää yhtään. Vihaan kylmää. Ja lapsellekin täytyy taas pian alkaa pukemaan päälle hurjasti että tarkenee nukkua ulkona. No, ehkä siihen on kuitenkin vielä vähän aikaa :).

 

Jenska ja Kaapo lauantaina 4kk 4vko