Mutta sepä ei meitä haitannut :). Lähdettiin aamusella citybussilla keskustaan ja käytiin ärsyttämässä ihmisiä hulluilla päivillä. Itse kuulun siis niihin, jotka ennen kokivat aivan järjettömän ärsyttäväksi sen, että tungetaan hulluille päiville vaunujen kanssa ja tänään sitten tein itse ihan saman :>. Kävi kyllä urheilusta eikä siellä ihan ajan kanssa viittinyt hengailla. Löysin itselleni capripituiset legginsit, jotka tuli tarpeen koska edelliset on hapristunu rei'ille ja sitten ostin akateemisesta kaksi valokuva-albumia keijon kuville. Oon aiemmin tehny leikekirjoja valokuvista, mutta jostain kumman syystä nyt noita kuvia on niiiiin paljon, ettei oikein riitä aika ja jaksaminen (eikä ideat), että laittais niitä kaikkia leikekirjaan. Muutamat kuvat varmasti päätyy kyllä sinnekin sitten.

Stokkan jälkeen keijo pääsi ekaa kertaa mäkkäriin :D. Mamma söi hirvittävän makuisen kanasalaatin ja kadotti syömisen meiningeissä lävistyksen pallon johonkin. Piti sitten kaartaa vielä koruliikkeeseen ostamaan uusi pallo ennen kuin päästiin varsinaiseen seuraavaan kohteeseen. Maanantaina meillä oli neuvolan valmennuksen viimeinen osa ja tämä tapahtui avoimen päiväkodin tiloissa. Saatiin myös esite, jossa oli avoimen päiväkodin toiminnasta tietoa. Tänään siellä oli sellainen ryhmä äideille ja alle 1-vuotiaille esikoisille. Oli tosi mukavaa nähdä muitakin äitejä ja keijo tykkäsi ihan hirveästi kun oli meininkiä ympärillä. Laulutuokiolla varsinkin oli hurjan hauskaa :>. Ryhmä kokoontuu joka keskiviikko toukokuun loppuun asti. Toivottavasti jatkuisi myös syksyllä, mutta ohjaaja vähän sanoi, että pitäisi olla enemmän käyjiä isojen kihojen mielestä että kannattaisi jatkaa. Niin tympeetä, että tollaset todella tarpeelliset jutut lopetetaan siksi että siellä ei käy tuhattasataa ihmistä. Nyt meitä oli noin kymmenen ja tilat riittii juuri ja juuri niin isojen kihojen mielestä käyjiä pitäisi olla ainakin 20 o__O. Tajutonta. Ajattelin nyt kuitenkin käydä ryhmässä niin kauan kun se on olemassa, koska oli tosi kivaa :). Hassu sattuma kävi kun siinä ryhmässä oli äiti joka asuu samassa pihassa kuin me. Maailma on niin pieni.

Huomenna tossa meidän ihan vieressä on MLL:n perhekahvila, jossa just huomenna esitellään Me&I vaatteita. Aattelin että siellä vois kävästä. Se on vaan aamusta aina auki (9-12) joten täytyy reippaasti nousta sängystä ylös :P.

Mitäpäs meidän elämään muuta. Keijo täyttää lauantaina jo kuukauden. Aika menee hurjan nopeasti. Päivät on vielä tosi erilaisia. Joinakin päivinä se ei nuku pidempiä päikkäreitä ollenkaan ja sitten yöllä posottaa monta tuntia putkeen ja joinakin päivinä toisinpäin. Tänään se on nukkunut hurjan paljon kun oltiin vaunuilla liikenteessä ja nukkui siellä päiväkodillakin vaikka lapset möykkäsi ympärillä. Pääosin yöt menee kuitenkin edelleen tosi hyvin. Heräilee siinä kahen/kolmen aikaan ekan kerran ja sitten joskus kuudelta/seitsemältä seuraavan kerran. Ylös noustaan kasin ja ysin välillä. Nyt keijo on ollu muutamana aamuna tosi tukkonen ja siksi herännyt känisemään kuuden maissa, mutta sitten kun ollaan nenää tyhjennetty niin sen jälkeen on kuitenkin nukkunut sinne ysiin asti. On kyllä niin surkean kuuloista kun pieni ei saa henkeä :(.

Keijo on hirveän sosiaalinen. Oon huomannu että päivisin saattaa parikin tuntia olla hereillä ja sille täytyy sitten pitää seuraa ja jutella. Lelukaaren alla se viihtyy ja juttelee hurjasti siinä roikkuville eläimille. Ottaa niistä kiinni ja nykii niin että kaaret on ihan solmussa :D. Naurua ja hymyä keijo jakelee tosi paljon ja se on kyllä mukavaa kun omalle puheelle saa vauvalta tietynlaisen vastauksen.

Maanantaina käytiin mun entisellä työpaikalla kyläilemässä. Keijo oli sielläkin ihan filareissa kun oli möykkää ja meininkiä. Lapset ois ollu valmiita ottamaan keijon hoitoon sinne ja olivat sitä mieltä että tädit siellä voi syöttää keijon sitten kun sille tulee nälkä :>. Olivat kyllä kovin haltioissaan että miten pieni vauva onkaan ja varmasti melko moni kyselee kotona illalla että miten se vauva on voinut tulla sieltä tädin vatsasta tähän maailmaan :>. Onneksi kukaan ei multa ruvennut sitä kyselemään ettei tarvinnut alkaa pitämään bilsan tuntia :P.

Me ollaan muuten keijon kanssa käyty suihkussa. Tykkää siitä tosi paljon  ja sitä kautta kylvyssä käyntikään ei tunnu niin hirvittävältä enää. Aluksi se oli pelkkää huutoa, mutta eilen kun käytin kylvyssä niin herra jo ihan höhötteli, että jeee :).

Seuraavaksi pitäisi käydä vähän vaatelaatikkoa läpi kun siellä on jo pieneksi käyneitä vaatteita, nyyyyh :<. Aika kuluu ihan liian nopeasti!

 

Sellaisia kuulumisia meiltä. Hei te jotka luette tätä niin saa toivoa jos on jotain sellasta aihetta josta haluaisitte lukea kun ei tässä vauva-ajan koomatilassa aina tajua että mitä voisi kirjottaa :).

 

Adalmis ja keijo 4 vko