Neuvolassa käytiin tänään ja Kaapolle oli taasen tullu pituutta ja painoa lisää ihan mukavasti :). Pituutta oli tänään 69,3 cm ja painoa 8,8 kg. Tällä kertaa siis pituutta oli tullu vähäsen enemmän. Kaapo sai kovasti kehuja neuvolatädiltä. Täti hämmästeli kun sanottiin, että Kaapo osaa viitsiessään jo ryömiä :).

Reissu meni Kaapon kohdalta mainiosti. Se istuskeli autossakin taas reippaasti ja tykkäsi tietysti kun käytiin erilaisissa paikoissa. Helsingissä tavattiin muita helmikuisia vauvoja. Kaapokin niihin kuului kun laskettu aika oli kuitenkin helmikuun puolella. Oli ihanaa kun oli talo täynnä vilskettä. Parin kuukauden päästä kaverit sitten jo liikkuvatkin aika paljon sukkelampaan. Nyt vielä möllötettiin aika lailla paikoillaan.

Reissun jälkeen Kaapo oppi tosiaan ryömimään ja pe-la yönä puhkesi eka hammas! Tänään kaveri päätti sitten oppia istumaan. Viikon aikana on siis tapahtunut paljon! Nyt Kaapo ei sitten muuta teekään kuin testaa istumistaitojaan. Istumaan Kaapo nousi siksi kun äitillä oli ihanasti rapiseva karkkipussi kädessä jota piti tavoitella. Tyypistä saattaa tulla aika karkkihiiri joskus :P. Ryömimistä harrastetaan silloin kun huvittaa. Yhtenä iltana Kaapo heitteli tuttia lattialla ja ryömi sen perässä, mutta ei sitä tee kuitenkaan aktiivisesti. Mutta sekin varmaan kohta keksitään, että ryömimällähän voi liikkua vaikka minne. Konttausasennon hakee tosi aktiivisesti ja lääkärikin totesi, että varaa käsille jo aika paljon. Nousee myös karhunkävelyasentoon, joten kohta se kiitää hirveetä vauhtia menemään :P. Minne on meidän vauva hävinny? :)

Sunnuntain vauvauinti meni tällä kertaa Kaapon puolesta paljon suuremmissa meiningeissä. Räiskytti vettä ihan tohkeissaan eikä olisi millään malttanut lopettaa. Uinnin jälkeen maistuikin sitten uni :).

 

Adalmis ja Kaapo 5kk 4vko