Pikkukaveri on ottanu sellasen kehitys spurtin ettei perässä meinaa pysyä. Viime yönä puhkesi seuraava hammas ja lauantaina Kaapo konttasi pienen matkan. Ryömimistäkin harrastetaan jo pikkasen aktiivisemmin. Edelleen kyllä täytyy olla hyvä kohde, mihin tähdätä. Huvinvuoksi ei vielä liikuta.

Vauvauinnissa päästiin eilen jo puoliksi sukeltamaan niin että oltiin otsaa myöten veden alla. Kaapo tosin oli väsynyt eikä oikein hirveästi innostunu pään kastelusta. Hampaan tuleminen on valvottanut parikin yötä jo.

Kaapo on alkanut touhuilla kaikenlaista. Istuskelee ja touhuaa lelujen kanssa. Kaikki rapiseva ja helisevä kiinnostaa. Parhaimpia ovat mm. vaippapaketit joita voi tietty myös nuoleskella :P. Kaupassa käydessä ostoskärryjen reunaa nuoleskeli myös ja virnuili vaan kun kielsin. Saattaa tulla aika vekkuli kaveri vielä isompana.

On se kyllä niin iso poika jo :). Eilen yritti nousta sohvaa ja lelulaatikkoa vasten seisomaan. Sitten jo meinattiin miehen kanssa että josko vähän jarrua välillä :). Ihan liian nopeeta tahtia mennään eteenpäin.

 

Tälläisiä kuulumisia meillä :). Jos kaikki menee hyvin niin ens viikolla lähdetään lentäen Helsinkiin. Saapa nähdä miten se sitten menee :).

 

Adalmis ja Kaapo 6kk 1vko ja päiviä päälle